Binnen het verduurzamingsplan heb jij de mogelijkheid om te verduurzamen met zonnepanelen, warmtepomp/airco's, isolatie maatregelen, laadpalen, close-in boilers en andere verduurzamingsmogelijkheden. 
Het laten onderzoeken van de mogelijkheden en opstellen van een goed verduurzamingsplan kost slechts een paar honderd euro. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van je woning en de hoeveelheid van de verschillende verduurzamingsopties die we moeten uitwerken. 
Nee, je bent nooit verplicht om de maatregelen van het verduurzamingsplan uit te voeren. Het is aan jou om te bepalen of en welke verduurzamingsmaatregelen uit het verduurzamingsplan je wil laten uitvoeren.
Jazeker! Wij kunnen alle verduurzamingsmaatregelen die we in het plan hebben beschreven ook voor je uitvoeren. Zo weet jij zeker dat je niet hoeft te zoeken naar verschillende specialisten, maar is alles onder één dak voor je geregeld.
Ja, afhankelijk van het soort verduurzamingsmaatregel, kan je subsidies krijgen. In het verduurzamingsplan beschrijven we precies bij welke maatregel je welke subsidie kan krijgen, zodat je deze eenvoudig kan aanvragen wanneer je die specifieke maatregelen laat uitvoeren.