VERDUURZAMINGSPLAN

Onze verduurzamingsadviseur doet een grondig onderzoek en stelt een volledig plan op om je woning of kantoor te verduurzamen.

 

Duidelijk plan

Onze verduurzamingspecialist zal voor jou een onderzoek uitvoeren en je een duidelijk plan presenteren om te verduurzamen.

 

Stap voor stap begeleiding

Ontvang stap voor stap begeleiding voor het uitvoeren van het verduurzamingsplan.

 

Alles onder één dak

Alle verduurzamingswerkzaamheden kunnen wij voor jou uitvoeren. Zonnepanelen, warmtepompen/airco's, laadpalen, etc.

Hoe van label G naar label A+
Stap voor stap begeleiding van Econergie
Wij bieden een totaalpakket aan, zodat jij als woningeigenaar geheel wordt ontzorgd bij het realiseren van jouw verduurzaming.
01

Stap 1 - Adviesgesprek

We maken een afspraak bij jou thuis voor een opname moment en alles te bespreken

02

Stap 2 - Adviesrapport

We maken een adviesrapport en bespreken deze met jou, zodat je precies weet hoe je van A tot Z je verduurzaming moet aanpakken.

03

Stap 3 - Begeleiding

Wij begeleiden je van A tot Z. Bijvoorbeeld het aanvragen van mogelijke subsidies, maar ook het plannen en begeleiden van alle werkzaamheden die uitgevoerd zullen worden.

04

Stap 4 - Uitvoering

Alle verduurzamingswerkzaamheden kunnen wij voor jou uitvoeren. Zonnepanelen, warmtepompen/airco's, laadpalen, etc.

WIJ MAKEN HET HEEL SIMPEL 
Met een duidelijk plan geen kopzorgen
Hoe complex het vraagstuk voor het verduurzamen van jouw woning ook mag zijn, wij maken het simpel met een duidelijk plan.
ALLE WONINGEN MOGELIJK
Elke woning is te verduurzamen
Het maakt niet uit welk soort woning jij hebt: appartementen, rijtjes woningen, 2 onder 1 kap, vrijstaande woningen, etc.
Binnen het verduurzamingsplan heb jij de mogelijkheid om te verduurzamen met zonnepanelen, warmtepomp/airco's, isolatie maatregelen, laadpalen, close-in boilers en andere verduurzamingsmogelijkheden. 
Het laten onderzoeken van de mogelijkheden en opstellen van een goed verduurzamingsplan kost slechts een paar honderd euro. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van je woning en de hoeveelheid van de verschillende verduurzamingsopties die we moeten uitwerken. 
Nee, je bent nooit verplicht om de maatregelen van het verduurzamingsplan uit te voeren. Het is aan jou om te bepalen of en welke verduurzamingsmaatregelen uit het verduurzamingsplan je wil laten uitvoeren.
Jazeker! Wij kunnen alle verduurzamingsmaatregelen die we in het plan hebben beschreven ook voor je uitvoeren. Zo weet jij zeker dat je niet hoeft te zoeken naar verschillende specialisten, maar is alles onder één dak voor je geregeld.
Ja, afhankelijk van het soort verduurzamingsmaatregel, kan je subsidies krijgen. In het verduurzamingsplan beschrijven we precies bij welke maatregel je welke subsidie kan krijgen, zodat je deze eenvoudig kan aanvragen wanneer je die specifieke maatregelen laat uitvoeren.
VERDUURZAMEN MET EEN SLIM PLAN?
Vul je gegevens in en wij bellen je terug voor gratis advies