ZONNEPANELEN

Ontdek nu de voordelen van hoogwaardige zonnepanelen. Onze zonnepanelen zijn zeer betrouwbaar en leveren hoge rendementen.

 

Verdien gemiddeld €1740 per jaar

Een gezin bespaart met hun zonnepanelen gemiddeld €1740 per jaar aan energiekosten.

 

Nu 0% BTW voordeel!

De zonnepanelen die wij leveren zijn belast met 0% BTW. Haal daarom nu maar liefst 21% BTW voordeel.

 

Inzicht via overzichtelijke app

Bekijk zonder abonnementskosten wat je zonnepanelen opwekken via een GRATIS en overzichtelijke app.

HET BESTE PLAN VOOR JOUW DAK
Het beste plan voor jouw dak
Onze specialisten zorgen ervoor dat we de meeste stroom halen met de zonnepanelen op jouw dak. Zo profiteer jij maximaal van je eigen opgewerkte groene stroom.

Bekijk hier enkele gemiddelde cijfers om een idee te krijgen van de voordelen

6 Zonnepanelen

695/Jaar
 • Eenpersoonshuishouden: 1800kWh
 • Investering €4100 tot €4900
 • Terugverdientijd 5,9 jaar

8 Zonnepanelen

930/Jaar
 • Tweepersoonshuishouden: 2700kWh
 • Investering €4760 tot €5680
 • Terugverdientijd 5,1 jaar

10 Zonnepanelen

1160/Jaar
 • Klein gezin: 3500kWh
 • Investering €5630 tot €6440
 • Terugverdientijd 4,8 jaar

15 Zonnepanelen

1740/Jaar
 • Groot gezin: 5000kWh
 • Investering €7520 tot €8500
 • Terugverdientijd 4,3 jaar
COMPLETE INSTALLATIE
Wij regelen alles wat nodig is
Vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de oplevering en lang daarna, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

SpeakerCamera
ZONNEPANELEN MET LIVE INZICHT IN JE OPBRENGST
Bij je zonnepanelen krijg je een handige app waarmee jij live inzicht hebt in de opbrengst van jouw zonnepanelen. Zo weet je altijd hoe je zonnepanelen het doen en wat je per dag hebt kunnen verdienen.
FINANCIERING
MOGELIJK
Financiering van jouw zonnepanelen? 
Via Econergie kan je een lening bij het Warmtefonds krijgen. Het Warmtefonds biedt leningen tegen een zeer gunstig tarief, namelijk renteloos. Hiermee kun je investeren in energiebesparende maatregelen. Dit betekent dat je geen rente hoeft te betalen over het geleende bedrag. De lening heeft een looptijd van 10 tot 20 jaar, afhankelijk van het type maatregelen dat je financiert. Het geleende bedrag wordt maandelijks terugbetaald via een opslag op je energierekening die toch lager is geworden door je energiebesparende maatregel. Zo betaald de energiebesparende maatregel de lening vanzelf terug.
PERFECT IN 1 DAG GEÏNSTALLEERD
Snelle installatie door opgeleide monteurs
Econergie monteurs zijn opgeleid in het installeren van zonnepanelen en NEN 1010 elektrotechniek. Ze zijn VCA, Holland Solar en installQ gecertificeerd.

Met zonnepanelen wek je je eigen groene stroom op. De panelen sturen de groene stroom naar je omvormer die wij installeren in je garage, schuur, zolderruimte of een andere locatie. De omvormer zet de gelijkstroom van de zonnepanelen om naar wisselstroom. Zo kan je jouw zonne-energie gebruiken voor apparaten in en rondom jouw huis, want die werken allemaal op wisselstroom. Deze stroom hoef je dus niet af te nemen van het net, en is dus eigenlijk "gratis".
Met zonnepanelen van Econergie verdient een klein gezin tot wel €1460 per jaar. Wij zorgen ervoor dat we het maximale uit jouw dak halen. Je zonnepanelen zijn in één dag geplaatst en je hebt altijd live inzicht in de opbrengst van je installatie. Bij Econergie weet je zeker dat de installatie door vakmensen zal worden uitgevoerd, omdat onze monteurs gecertificeerd zijn. Tot slot zijn we aangesloten bij de geschillencommissie voor consumenten.
Met de salderingsregeling ontvang je voor de stroom die je terug levert hetzelfde tarief (incl. belasting) als dat je betaalt voor stroom die je in hetzelfde contractjaar hebt afgenomen bij je energieleverancier. Lever je op jaarbasis meer stroom terug dan je afneemt, dan krijg je voor het jaarlijks restant na salderen de afgesproken netto terugleververgoeding.

Gemiddeld verdient een groot gezin met zonnepanelen €1740 per jaar aan hun dak. Maar elke situatie is anders en daarmee ook de opbrengsten die je kunt verwachten. Zo hebben het aantal zonuren, de hellingshoek van je dak, de ligging van je dak (noord-oost-zuid-west) en de temperatuur invloed op de prestaties van je zonnepanelen.
Nee, helaas. Er zijn geen subsidies meer voor sonnepanelen. Wel zijn er verschillende financiële regelingen die het voor jou eenvoudiger maken om te gaan verduurzamen. Zo is er 0% BTW op zonnepanelen en de werkzaamheden om ze te installeren. Hierdoor is het aantrekkelijk om te kiezen voor zonnepanelen. 
OOK EEN DAK VOL ZONNEPANELEN?
Vul je gegevens in en wij bellen je terug voor gratis advies